Spinosini

Nell’anno 2000 nascono gli Spinosini,
ricorrendo all’accattivante vezzeggiativo affibbiato ai ragazzi Spinosi, Marco e Riccardo: gli Spinosini!

Leggi

Spinosina

…è nata la Spinosina!
… anno 2012, Vincenzo crea un nuovo prodotto da dedicare alla sua prima nipotina Emma.

Leggi

SpinoBelli

"Quanto sono belli"..
è l'espressione più comune che ci viene in mente incontrando bambini cresciuti: ecco, per i miei bambini ora adulti ho pensato agli SpinoBelli.

Leggi

tipologie classiche

Classic types

Tipologie classiche Maccheroncini Confezione Maccheroncini di Campofilone I.g.p. Ingredienti: semola di grano duro, uova fresche intere 33,4%. Umidità: 12,50 % […]

leggi

omega3

Omega 3

Spinosini INGREDIENTS PACKAGE 250 oz durum wheat semolina, whole fresh eggs, 33,4% Dampness: 12,50 % at origin. BOLING TIME in […]

leggi

tipologie classiche

Special cuts

The wide range of Spinosi’s pasta also provides two special cuts created to meet all the tastes and to stimulate creativity at table.

leggi

maccheroncini

I Maccheroncini di Campofilone Igp

According popular legends, the tradition of Campofilone’s pasta begins in 1400; infact, in the description of a particular recipe “Maccheroncini fini fini” […]

leggi

negozi shop

Spinosi’s Shop

Campofilone Via XXV Aprile, 23 63016 (FM) Tel. +39 0734 932196 Cupra Marittima Piazza Libertà 16, 63012 (AP)Tel. +39 0735 […]

leggi

marche is good

Marche is Good

Vincenzo Spinosi,  Entrepreneur, Chef and Promoter is an extroverted, explosive, lively personality, whose inexhaustible enthusiasm infects those around him. He […]

leggi

egg pasta

Egg pasta

Wisdom, experience, endless cure, art … Make the dough become a puff pastry: fragrance, aroma, porosity, flexibility. For the dough […]

leggi

Spinosina

Spinosina

… Spinosina was born! In 2012 Vincenzo creates a new product dedicated this time to his firsgranddaughter Emma. Spinosina is a […]

leggi

spinosini_interlaken

Pasta Week

Victoria-Jungfrau Grand Hotel & Spa kochte in Interlaken  INTERLAKEN2. SEPTEMBER 2012 Keine gewöhnlichen Teigwaren Der italienische Pasta-Künstler Vincenzo Spinosi ist […]

leggi

RedMakati Shangri-la's Restaurant

Private Italian lessons

private cooking lesson and lunch with Vincenzo Spinosi, creator of the Spinosi brand of pasta and famous as Italy’s King of Pasta, and with Daniele Turco, executive chef of the Gritti Palace of Venice, one of the most glamorous hotels in the world.

leggi