The Italian entrepreneur has taken his father’s business of producing artisanal pasta to a different level by creating a new type of pasta that he has named Spinosini 2000.

L’Espresso Blog: Pane al Pane -La disfida dei Maitre alla lampada

Grand Hotels的BLOG

View web version TRAVELIFE Magazine Online

Makati Shangri-la’s Red.

Gli Spinosini di Vincenzo Spinosi sono stati i protagonisti dell’estate abruzzese

Legendary Pasta King Visits Beijing

From 14 to 21, 2014, Kempinski Hotel Beijing welcomes the Pasta King to our Via Roma Italian restaurant, along with Guest Chef Paolo Antinori.

I migliori chef del territorio, durante la cena di gala organizzata dalla pro loco cittadina nell’ambito della 54esima edizione del “Grappolo d’oro“, propongono le loro specialità nella splendida cornice della Cappella dei contadini nella collegiata di Santo Stefano a Potenza Picena

Spinosini fritti con verdure croccanti e vongole

Gli Spinosini, provare per credere

Identità Golose

ricette

The King of Pasta Visits Manila

Vincenzo Spinosi, known as Italy’s “king of pasta”, will visit Manila to share an exclusive menu available from November 19 to 26, 2011 at Makati Shangri-La, Manila’s Red.

Spinosini con Carciofi, Polvere di Cavolo Viola e Salsa Cruda di Gamberi

Igles Corelli chef del ristorante Atman ci spiega come fare.